Webinar kruidenrijk grasland 29 maart

Boer en Business in Balans is in het kader van de Voedselvisie bezig met een webinarserie over concrete stappen in verduurzaming, bij voorkeur zonder negatief effect op het bedrijfsresultaat. De eerste webinar zal gaan over kruidenrijk grasland, en vindt plaats op woensdag 29 maart om 20:00 uur.

Hoe krijg je profijt van duurzaamheid? Dat kan met het inpassen van kruidenrijk grasland. Daarmee zet je concrete stappen in verduurzaming. Kruidenrijk grasland is goed in te passen in je bedrijfsvoering en zorgt voor een betere bodemkwaliteit” aldus Boer en Business in Balans.

Deze webinar is geschikt voor ondernemers die voor het eerst kruidenrijk grasland willen toepassen, of die er meer bekend mee willen raken. Er zal uitleg komen van ervaringsdeskundigen en ruimte om te overleggen en vragen te stellen. Ben je geintereseerd in deze webinar? Je kunt gratis meedoen, klik op deze link om je op te geven.

Dit webinar is de eerste in een reeks webinars ‘Profijt van Duurzaamheid’ die Boer & Business in Balans organiseert voor agrariërs in Noord-Holland.